Fax: Mobile: Phone: Close Download image till toppen Skriv ut
1669705200000 | Pressmeddelande

Kommunikatör sökes

Är du kommunikatör och vill ha ett kreativt jobb i ett växande företag? Då är EnBW Sverige AB rätt för dig.
Ladda ner bild

EnBW Sverige AB söker en kreativ kommunikatör som tar ansvar för att fånga upp verksamhetens behov och arbetar varumärkesbyggande. Rollen som kommunikatör innebär ett strategiskt och operativt kommunikationsarbete där du planerar och genomför större delen av verksamhetens kommunikationsinsatser.

Profil

Du är en erfaren kommunikatör som är trygg i din yrkesroll och har ett strukturerat arbetssätt. Du är nyfiken och positiv, självgående och duktig på att skapa kontakter och samarbeta. Du har en utbildningsbakgrund på högskola, exempelvis inom media, kommunikation, journalistik eller likvärdigt. Du har flera års erfarenhet av arbete med operativ och strategisk kommunikation. Erfarenhet av kommunikation och beslutsprocesser i kommunal och regional förvaltning samt erfarenhet av arbete i politisk styrda organisationer är meriterande. Du uttrycker dig väl i språk och skrift på svenska och engelska, hanterar du det tyska språket är det mycket meriterande då kontakt med tyska kollegor sker dagligen. Du behöver ha goda kunskaper i Office-paketet och kunskaper i verktyg för bildbehandling och applikationer som behövs för digitala kanaler och sociala medier. Du kan spela in och redigera rörligt material, som intervjuer med mera. Du har god initiativförmåga och är beredd att ta ansvar för helheten. Körkort för bil erfordras för tjänsten.

Tjänsten är på heltid och tillsvidare. Rapportering sker till VD och placeringsort är Falkenberg och/eller Göteborg eller annan ort med möjlighet att jobba hemifrån någon dag i veckan.

Du kan vänta dig ett omväxlande och intressant arbete i nära samarbete med kunniga kollegor.

Ansökan

Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan och CV så snart som möjligt. Sänd din ansökan till .

Vi undanber oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp.