Fax: Mobile: Phone: Close Mörkt Download image Ljus Skriv ut Share
1718779799000 | Pressmeddelande

Vi söker markanskaffare inom Vindenergi

Bli vår nya kollega inom förnybar energi
Ladda ner bild

EnBW arbetar med utveckling av solenergi- och vindkraftsprojekt och täcker hela värdekedjan, från identifiering av lämpliga lägen till utveckling, byggnation, service & underhåll samt drift och re-powering.

Teamet i Sverige behöver förstärkas med en resultatinriktad markanskaffare.

Rollen som markanskaffare innebär att skapa ett långvarigt förtroende med markägare. Arbetet är omväxlande då du arbetar mycket i fält och gör hembesök hos markägare för att belysa solenergins och/eller vindkraftens fördelar och informerar om möjligheterna i ett samarbete med EnBW. Du leder och koordinerar framdriften i markförvärv tillsammans med kollegor internt, inom koncernen, samarbetspartners och externa konsulter.

Du har initiativförmåga och förstår att samverkan och kommunikation är viktig. Du kommunicerar med markägare, intressenter och myndigheter samt uttrycker dig väl i språk och skrift på svenska och engelska. Hanterar du det tyska språket är det meriterande då vi har kontakt med tyska kollegor regelbundet. Körkort för bil erfordras för tjänsten.

Du har intresse för förnybar energi och kunskaper inom jord-/skogsbruk, har hög social kompetens och har lätt för att kommunicera med de flesta. Du har goda kunskaper inom Office-paketet. Erfarenhet av GIS och WindPro är meriterande så även eventuell eftergymnasial utbildning såsom lantmästare, lantmätare etc. Arbetet kräver grundkunskaper i att förklara enklare kartor och investeringskalkyler som du tillsammans med kollegor tar fram. Du arbetar utåtriktat och deltar i aktiviteter såsom samråd och mässor.

Tjänsten är på heltid och tillsvidare. Rapportering sker till Projektchefen och placeringsort är Falkenberg och/eller Göteborg eller annan ort med möjlighet att jobba hemifrån någon dag i veckan.

Du kan vänta dig ett omväxlande och intressant arbete i nära samarbete med kunniga kollegor.

Ansökan

Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan och CV så snart som möjligt. Sänd din ansökan till .

Vi undanber oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp.