Close Dark Download image Light Share

Drift och Service

Ladda ner bild

Ända sen 1987 har vi skapat mervind.

Vår historia och vårt arv går långt tillbaka i tiden. Men vi blickar ständigt framåt för att utmana befintliga och utforska nya, innovativa servicelösningar. Vårt mål är att vara en hållbar, pålitlig och innovativ infrastrukturpartner. Tillsammans skapar vi en optimerad drift!

Ladda ner bild

Vår serviceverksamhet har rötter i åttiotalet genom företaget Connected Wind services. 2023 gjorde EnbW Sverige AB om sin serviceverksamhet och förvärvade verksamheten. Vi kan därigenom erbjuda en service av högsta kvalitet med tillgång till en internationell expertis.

Optimerad drift genom skräddarsydda lösninar

Vår utgångpunkt är att alltid uppmärksamma och varje enskild kunds behov. Utifrån det skräddarsyr vi lösningar och servicekoncept för er. Genom ett tätt sammarbete kan vi minska stilleståndstid, säkerställa livslängd och maximera er avkastning.

Högsta standard

Ni kan vara trygga i att vi upprätthåller den allra högsta säkerhetsnivån och erbjuder enbart engagerade tekniker som besitter de högsta GWO-utbildningsstandarderna. Vi slutar aldrig att förnya oss och förbättrar kontinuerligt vår serviceverksamhet med nya lösningar och den modernaste tekniken. Allt för att optimerad och förlängd livslängd på våra kunders tillgångar.

Partnerskap och kundservice

Vi värdesätter direkt och öppen kommunikation med våra kunder – och vi brinner för att utvecklas jämnlika partnerskap med våra samarbetspartner.

Förutom service erbjuder vi reservdelslager, renovering och övervakning och optimerad drift. Som en professionell servicepartner, vet vi exakt vad som krävs för att driva dig framåt!

Har du en idé, behöver du hjälp? Vill du ha en innovativ affärspartner?

Kontakta oss för ett förutsättninsglöst möte!