Fax: Mobile: Phone: Close Mörkt Download image Ljus Skriv ut Share
1693386000000 | Pressmeddelande

Vi söker El-ingenjör inom förnybar energi

EnBW Sverige AB söker El-ingenjör
Ladda ner bild

EnBW arbetar med utveckling av solenergi- och vindkraftsprojekt och täcker hela värdekedjan, från identifiering av lämpliga lägen till utveckling, byggnation, service & underhåll samt drift och re-powering.

Teamet i Sverige behöver omgående förstärkas med en elnätsingenjör som vill säkerställa att våra vindkrafts- och solcellsparker har så bra nätanslutningar som möjligt.

Rollen som elingenjör innebär att du arbetar med utredningar, teknisk dokumentation och rapportering. Du är delaktig i utvecklingsprojekt inom både solenergi och vindkraft tillsammans med kollegor internt, inom koncernen, samarbetspartners och externa konsulter. Du följer även med projekten in i drift och ansvarar för rapportering av uppgifter till myndigheter mm.

Tjänsten kräver elingenjör-/elkraftsingenjörsutbildning eller annan elteknisk utbildning i kombination med branscherfarenhet. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av nätrelaterade frågor. Du har initiativförmåga, är van att arbeta självständigt, planerar noga och förstår att samverkan och kommunikation är viktig.

Du har goda kunskaper inom Office-paketet. Kompetens runt elnät förväntas liksom att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på engelska och svenska. Hanterar du det tyska språket är det meriterande då kontakt med tyska kollegor sker dagligen. Körkort för bil erfordras för tjänsten.

Tjänsten är på heltid och tillsvidare. Rapportering sker till Driftchefen och placeringsort är Falkenberg och/eller Göteborg eller annan ort med möjlighet att jobba hemifrån någon dag i veckan.

Du kan vänta dig ett omväxlande och intressant arbete i nära samarbete med kunniga kollegor.


Ansökan

Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan och CV så snart som möjligt. Sänd din ansökan till .

Vi undanber oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp.