Fax: Mobile: Phone: Close Download image Skriv ut Share
1681941600000 | Pressmeddelande

EnBW Sverige AB söker projektutvecklare

EnBWs behöver förstärka teamet med en projektutvecklare / GIS Ingenjör som vill öka och säkerställa inflödet av nya projekt.
Ladda ner bild

EnBW arbetar med utveckling av solenergi- och vindkraftsprojekt och täcker hela värdekedjan, från identifiering av lämpliga lägen till utveckling, byggnation, service & underhåll, drift och re-powering.

Teamet i Sverige behöver omgående förstärkas med projektutvecklare som vill bidra till tillväxt och lönsamhet genom att öka och framför allt säkerställa inflödet av nya projekt.

I rollen som projektutvecklare har du ansvaret för att driva dina egna projekt, både nya projektscreeningsfaser inom vindkraft och solenergi (PV) samt projektledning och samordning av pågående projekt. Du har god initiativförmåga, bygger goda relationer, förhandlar och tar ansvar för kontakt med relevanta intressenter så som markägare, myndigheter, samarbetspartners, leverantörer, konsulter, kommuner och lokalbefolkning.

Profil

Du har några års erfarenhet av projektutveckling inom förnybar energi, är bra på att kommunicera och uttrycker dig väl i svenska och engelska, både i tal och skrift. Du är universitets- eller högskoleutbildad med inriktning mot GIS eller har annan likvärdig utbildning. Hög kompetens inom GIS-området är ett krav. Hanterar du det tyska språket är det meriterande då kontakt med tyska kollegor sker dagligen. Du har goda kunskaper inom Office-paketet, goda kunskaper inom WindPro etc. Körkort för bil erfordras för tjänsten.

Tjänsten är på heltid och tillsvidare. Rapportering sker till Projektchefen och placeringsort är Falkenberg och/eller Göteborg eller annan ort med möjlighet att jobba hemifrån någon dag i veckan.

Du kan vänta dig ett omväxlande och intressant arbete i nära samarbete med kunniga kollegor.

Ansökan

Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan och CV så snart som möjligt. Sänd din ansökan till .

Vi undanber oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp.