Fax: Mobile: Phone: Close Mörkt Download image Ljus Skriv ut Share
1646660866000 | Pressmeddelande

EnBW Sverige söker projektutvecklare inom förnybar energi

Vill du ha ett utmanande och omväxlande jobb i ett växande företag? Vi ser fram emot din ansökan.
Ladda ner bild

Bli en del av vårt team
Vill du ha ett utmanande och omväxlande jobb i ett växande företag? Då kanske vi är rätt för dig. Nu söker vi en projektutvecklare som vill bidra till tillväxt och lönsamhet genom att öka och framför allt säkerställa inflödet av nya projekt.

Om EnBW
EnBW är en långsiktig ägare som investerar i klimatvänlig energi för att accelerera energiomställningen för att möta framtidens energibehov. Vi behärskar solelenergi och vindkraftens teknik i alla avseenden och täcker hela värdekedjan från identifieringen av lämpliga lägen till utveckling, byggnation, drift och re-powering.
EnBW Sverige är ett dotterbolag till EnBW AG med säte i Tyskland. Med runt 25 000 anställda är EnBW ett av de största energiföretagen i Europa och förser över 5,5 miljoner kunder med smarta och hållbara energilösningar, el- och telekommunikationsnät, samt elektromobilitet.

Om jobbet
Vi växer och vi behöver förstärka vårt team. I rollen som Projektutvecklare har du har ansvaret för att driva dina egna projekt, både nya projektscreeningsfaser samt projektledning och samordning av pågående projekt. Rollen handlar också mycket om att bygga goda relationer, förhandla och ta ansvar för kontakt med relevanta intressenter som markägare, myndigheter, projektpartner, leverantörer, konsulter, kommuner och lokalbefolkningen.

Din profil
För att trivas och vara framgångsrik i den här fria tjänsten tror vi att du är kommunikativ, strukturerad, analytisk och driven. Eftergymnasial utbildning inom teknik, ekonomi och juridik önskas. Några års erfarenhet från liknade arbete minst 1-3 år är meriterande samt kunskap i WindPRO och GIS, bullernivåer, vindmätningar etc.

Tjänsten är på heltid och tillsvidare med placering i Falkenberg, med möjlighet att jobba hemifrån.

Något för dig?
Sänd då din ansökan till redan idag, urval sker löpande.
Vi ser fram emot din ansökan samt CV eller din Linkedin-profil.

Välkommen med din ansökan!
Vi undanber oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp.

Accept Decline Download now Download
Fax: Mobile: Phone:
Fax: Mobile: Telefon:
Johnny Andersson
Projektchef