Fax: Mobile: Phone: Close Mörkt Download image Ljus Skriv ut Share
1654678800000 | Pressmeddelande

Projektutvecklare inom förnybar energi

EnBW Sverige söker en projektutvecklare framför allt inom solenergi och vindkraft.
Ladda ner bild

Vill du ha ett omväxlande jobb i ett växande företag inom förnybar energi, då kanske vi är rätt för dig! EnBW Sverige söker en kommunikativ, strukturerad, analytisk och driven projektutvecklare framför allt inom solenergi och vindkraft. Tjänsten är på heltid och tillsvidare med placering i Falkenberg, med möjlighet att jobba hemifrån.

Ladda ner bild

EnBW är en långsiktig stabil ägare som investerar i klimatvänlig energi för att accelerera energiomställningen och möta framtidens energibehov. Vi samarbetar med samhällen och lokala aktörer för att etablera förnybara energilösningar som kommer att ge varaktiga ekonomiska och miljömässiga fördelar. Vi har stor erfarenhet av solenergi (PV) och vindkraft och jobbar längs hela värdekedjan från identifieringen av lämpliga lägen till utveckling, byggnation, drift och re-powering.
Energilandskapet har förändrats - och det har även EnBW. Redan 2013 satte vi en ny kurs för framtiden och omställningen till ett hållbart och förnybart energisystem. I dag fokuserar vi förutom på förnybar energi på elnät, telenät, e-mobilitet och smarta, hållbara energilösningar för våra kunder.

EnBW Sverige är ett dotterbolag till EnBW AG som med över 26 000 anställda är ett av de största energiföretagen i Europa och förser över 5,5 miljoner kunder med smarta och hållbara energilösningar, el- och telekommunikationsnät, samt elektromobilitet.

Ladda ner bild
Om jobbet

I rollen som Projektutvecklare har du har ansvaret för att driva dina egna projekt från screeningstadiet till etablering samt projektleda och samordna pågående projekt. Rollen handlar mycket om att bygga goda relationer, förhandla och ta ansvar för kontakt med relevanta intressenter som markägare, myndigheter, projektpartners, leverantörer, konsulter, kommuner och lokalbefolkningen.

Ladda ner bild
Din profil

För att trivas och vara framgångsrik i den här fria tjänsten tror vi att du är kommunikativ, strukturerad, analytisk och driven. Eftergymnasial utbildning inom teknik, ekonomi och juridik önskas. Några års erfarenhet från liknade arbete minst 1-3 år är meriterande samt kunskap i WindPRO och GIS, bullernivåer, vindmätningar.

Tjänsten är på heltid och tillsvidare med placering i Falkenberg, med möjlighet att jobba hemifrån.

Ladda ner bild
Ansökan

Sänd din ansökan till redan idag, urval sker löpande. Vi ser fram emot din ansökan samt CV eller din Linkedin-profil.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp.